MCDONALD'S SCHIEDAMSEWEG

MCDONALD'S SCHIEDAMSEWEG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1017 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Schiedamseweg. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 22:46 Geen friet saus geleverd :( helaas vergeten ze vaker dingen mee te geven. Is niet de eerste x vandaar
1 jul 2022 om 16:35 Big Mac aangebrand het broodje helemaal zwart en toen ik m’n eten had was het koud ook nog bestel nooit meer daar
30 jun 2022 om 22:34 Ik wil oprecht mijn geld terug heb 1 uur en 45 minuten moeten wachten me eten was koud
30 jun 2022 om 20:56 Helaas was de 2x frites saus waarvoor wel betaald niet meegeleverd. Zelden is de bestelling compleet
28 jun 2022 om 11:35 Patat was ijskoud. Menu van m'n kind was ook helemaal koud. De kip was super hard waardoor mijn kind niks gegeten heeft. Bezorger was allang in de buurt maar kwam pas later aan bellen. Het eten leek wel alsof het van steen was gemaakt. Wij hebben nik
27 jun 2022 om 19:04 Patat was ijs koud, ik moest daarna ook nog een uur wachten op mijn bestelling!
25 jun 2022 om 19:33 Waardeloos. 16.45 besteld voor 17.30. Bestelling kwam pas om 18.00u. Eten was koud. Drinken gemorst over servetten en rietjes. Heel veel spijt van deze bestelling.
24 jun 2022 om 11:06 Eten was koud. Niet de moeite waard!
21 jun 2022 om 16:30 bestelling kwam pas na 75 minuten, patat was koud , kom er ook nog eens achter dat me bestelling niet compleet is. Heb gebeld , nam er een wijf op en zegt doodleuk tegen mij “kan je het komen halen want wij hebben geen bezorgers “. Walgelijke mensen
20 jun 2022 om 21:16 Was veeeels te laat had een afspraak gemaakt om een bepaalde tijd en is 45 min later binnen gekomen. Telefoon aanspraak ook zeer onbeleefd ze hebben gewoon ophangen..
19 jun 2022 om 19:42 Eten was warm en goed. Helaas was de drinken leeggelopen en viel de onderkant van de tas eruit... Ook was de saus niet aanwezig!
19 jun 2022 om 15:43 Alles was koud en slap. Cola stond ook niet meer overeind