MCDONALD'S SCHIEDAMSEWEG

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Schiedamseweg. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 21:47 Vreselijk, eten was koud, milkshake gesmolten, te laat meer dan 90mins
26 nov 2022 om 19:32 Slecht, te laat, koud en niet alles bezorgd
26 nov 2022 om 18:12 Eten gekregen wat ik niet heb besteld! Fout van de bezorger!
25 nov 2022 om 21:57 2 tasjes met 2 drinken. Geen menu, geen friet, geen hamburger geen kipnuggets. En dan niemand die je kan helpen. Een formulier online invullen. En dan nog extra fooi vragen.
25 nov 2022 om 21:38 We hadden een order van € 60,-. Niet geleverd werden: - een cola zero - geen van de gevraagde fritesauzen en mayonaise - geen nootjes bij een van de sundea ijsjes.
25 nov 2022 om 16:50 Thuisbezorgd moet vooraf eerlijk aangeven wat de bezorgtijd is. Niet pas na het afrekenen. Ondanks dat ik de bestelling had geannuleerd toen ik zag dat het te lang zou duren werd deze toch afgeleverd....
23 nov 2022 om 20:07 er ontbrak 1 item
22 nov 2022 om 15:39 Had als bezorgtijd om 12 uur aangegeven.... Kwam pas om 12:25 terwijl het adres 10 minuten van de locatie was.... Milkshake gesmolten en eten was koud.
22 nov 2022 om 8:42 Na 1.5 uur wachten kwam t eten: ijsklontjes in mijn drinken helemaal gesmolten, de beker was in de tas omgevallen en was half leeg en het eten was koud...
21 nov 2022 om 15:16 Wederom beker drinken omgevallen en kaas weggelaten van burger. Ook veel te lange bezorgtijd
20 nov 2022 om 21:21 Bezorging duurde bijna 2 uur. Patat was koud en cola half omgevallen..
20 nov 2022 om 20:53 Duurde ongelooflijk lang