MCDONALD'S SCHIEDAMSEWEG

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1662 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Schiedamseweg. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2024 om 18:18 Eten koud hamburger droog
16 apr 2024 om 18:18 Ik heb mijn visburger niet gekregen. En ze wouden helaas niet opnieuw bezorgen. Ik zou me geld terug krijgen dus nou wachten of ik het terug krijg.
14 apr 2024 om 17:51 Wil eigenlijk geen McDonalds meer via thuisbezorgd bestellen omdat het ALTIJD koud is.
13 apr 2024 om 0:14 Best of the best
9 apr 2024 om 23:41 Mayonaise vergeten wel 4 euro voor betaald eten was koud tas drinken doorgelekt alle drinken gevallen
9 apr 2024 om 22:16 Ik heb al een email verstuurd hierover
6 apr 2024 om 14:32 X9BNDI erg SUPERslecht 2 einige colas allemaal om gegooide ik nam niet eens dat NATTE zak binnen.. dus geld terug graag ook geen enkele sauzen bij en van een deel al van 2 ketchups betaald net van colas .. lekker droog dan maar eten tegoed ??graag
6 apr 2024 om 4:50 Me patat was te zout en me hamburger was koud en me nuggets ook dus niet te eten
5 apr 2024 om 19:06 Alles was koud, dus was het niet te vreten.
5 apr 2024 om 17:08 How do you place the wrong order in a bag that has the receipt with correct order on it. It’s not rocket science, people.
4 apr 2024 om 16:45 Heel snel bezorgd en vriendelijke bezorger!
3 apr 2024 om 1:55 Omdat de bezorger 2 bestellingen moest weg brengen heeft hij de bestellingen bij de verkeerde mensen bezorgd. Het is niet de eerste keer dat dit fout gaat. Het eten was ook nog koud.